A férfi, aki allergiás az Audira
Igazi rémálom lehet, ha veszel egy új kocsit és nem tudod használni, mert kiütéses leszel és begyullad a szemed. Ez a hihetetlennek tűnő eset történt meg egy brit orvossal.Korábban egy Rover 211-es használt.
Tovább ››
„Tudom, tudom, majd holnap megcsinálom…”
Gondolom már mindannyiunk szájából elhangzott a fenti mondat, legyen szó akár az irodában ránk várakozó feladatokról, a házimunkáról vagy éppen a nagybevásárlásról. De hogyan lehet legyőzni a halogatást, mint káros szokást?
Tovább ››
A magyarok fele idén egyáltalán nem tervez nyaralást
A legfőbb ok, amiért a magyar lakosság nagy része még belföldre sem tervez nyaralást, a pénzhiány. Az utazók többsége is csak belföldi nyaralást engedhet meg magának. A válaszadók mindössze 15 százaléka tervez külföldi utazást.
Tovább ››
Mitől vonzó Magyarország a külföldiek számára?
Sok helyről hallhattuk már, hogy hazánk, főként Budapest kedvelt úti cél a külföldiek körében, legyen szó, nyaralásról, tanulásról, vagy akár munkavállalásról. Mi lehet ennek az oka?
Tovább ››
Az edzés három alaptípusa
Három alaptípusát különböztetjük meg az edzéseknek: az aerob, az anaerob edzést, és a nyújtást. Ezek együtt, három tényezőnek felelnek meg: az erőnek, a hajlékonyságnak és az állóképességnek, amik együtt teszik ki az általános fittséget.
Tovább ››
A büntetlen alkoholfogyasztás
Az alkoholfogyasztás bizonyos keretek között hasznos, ugyanis aki mértékkel fogyaszt alkoholt, annak egészségesebb a szíve, és hosszabb ideig is él. A probléma csak annyi, hogy nem mindenkinek sikerül a mértéket tartania.
Tovább ››
Íme, a 610 lóerős Audi R8 Plus
Lassan megérkeznek a leggyorsabb ügyfelekhez a második generációs Audi R8 első példányai, melynek apropójából a négykarikások közzétettek néhány fotót a 610 lóerős csúcskivitelről.
Tovább ››
A Breitling sugárhajtású repülői ihlették a legújabb Bentley-ket
A kimondhatatlanul hosszú nevű Continental GT Speed Breitling Jet Team Series egy hét darabos limitált szériát takar a névadó repülőflotta mintájára.
Tovább ››
Sergio Ramosért ajánlatot tett a United
A Manchester United ajánlatot tett Sergio Ramosért, a Real Madrid világ- és Európa-bajnok védőjéért.
Tovább ››
Se wifi, se mobilnet? Ezzel így is chatelhet a közelben lévőkkel
Munkahelyen, iskolában, nyaraláskor vagy akár egy buliban is jól jöhet ez az ingyenes üzenetküldő alkalmazás, ugyanis a közelben lévőkkel wifikapcsolat és mobilnet nélkül is lehet chatelni.
Tovább ››
Rap vonalon is bekeményít Hegyalja
A rock és elektro műfajok mellett a vérbeli hiphop- és raprajongóknak is kedvez a júliusi Borsodi Kingdom of Hegyalja Fesztivál. Többek között a The Four Owls, Barbárfivérek és Essem buliján is csápolhat majd a közönség.
Tovább ››
Ha szokott futni vagy biciklizni, ezt a magyar appot próbálja ki
Megújította Futótárs alkalmazását a hét végén esedékes, 30. Telekom Vivicittá városvédő futásra készülő Magyar Telekom.
Tovább ››
Lájkolj minket!
Vállalkozói negyed
Betegségek
A HÉT TIPPJE
Küzdj a szívinfarktus ellen!
  • Táplálkozz egészségesen!
  • Ne dohányozz!
  • Mozogj rendszeresen!
  • Kerüld el a stresszes életet!
  • Járj el rendszeresen szűrővizsgálatokra!
Legolvasottabb
A NAP KÉPE
Ideje elkezdeni az ötletelést...