KIPRÓBÁLTAM ZAC EFRON BAYWATCH EDZÉSTERVÉT
Christopher Hudspeth 8 hétig mindent pontosan betartott, ami Zac Efron Baywatch-os edzéstervében és étrendjében le volt írva.
Tovább ››
A vacsorák tiltólistája
Este van, fáradtak vagyunk, mégis majd’ kiugrik a szemünk az éhségtől: habár a legtöbb ember számára ilyenkor a gyorsaság az elsődleges szempont, a szervezetünk azonban megvétózna jó néhány esti falatot.
Tovább ››
Férfi klimax – betegség vagy állapot?
Bizonyára széles körben ismert a klimax kifejezés, de általában a nőknek tulajdonítjuk ezt a tünet együttest a változó kor éveiben. De miben lehet tetten érni a férfi klimaxot?
Tovább ››
Férfiak, le a cukorral!
A túlzott mértékű cukorfogyasztás nemcsak a kockás has – így a vonzó test – ellensége, hanem számos egyéb betegséget is eredményezhet, mint például diabétesz, magas vérnyomás vagy szívbetegség.
Tovább ››
Nagyon elverték az argentinokat a férfi pólósok
21-4-re verték el a magyar vízilabdások az argentin csapatot a kazanyi vizes vébén. A magyarok csoportelsőként automatikusan a negyeddöntőbe jutottak. Az összecsapáson Szivós Márton és Varga Dénes volt a legeredményesebb.
Tovább ››
Az edzés három alaptípusa
Három alaptípusát különböztetjük meg az edzéseknek: az aerob, az anaerob edzést, és a nyújtást. Ezek együtt, három tényezőnek felelnek meg: az erőnek, a hajlékonyságnak és az állóképességnek, amik együtt teszik ki az általános fittséget.
Tovább ››
A büntetlen alkoholfogyasztás
Az alkoholfogyasztás bizonyos keretek között hasznos, ugyanis aki mértékkel fogyaszt alkoholt, annak egészségesebb a szíve, és hosszabb ideig is él. A probléma csak annyi, hogy nem mindenkinek sikerül a mértéket tartania.
Tovább ››
4 egyszerű tipp az egészséges étrendhez
Egyáltalán nem kell mesterszakácsnak vagy sztárséfnek lenni ahhoz, hogy finom, de egészséges ételeket készíthessünk. Ráadásul az sem utolsó szempont, hogy a nőket is könnyű levenni a lábukról, ha főzni látják a férfit…
Tovább ››
Tökéletes borotválkozás
Van, aki a hagymányos borotvára esküszik, és van, aki a villanyborotvára voksol. A hagyományos borotva előnye, hogy ezzel lehet a legrövidebbre vágni a borostát, éppen ezért kedvelik az érzékeny bőrű férfiak a villanyborotvát.
Tovább ››
Rosszul teljesít? Lehet, hogy az alváshiány okozza
Az ember élete kétharmadát alvással tölti, de van, hogy ez sem elég: az alváshiány ugyanis negatív hatással van a memóriára, a kreativitásra és a fizikai teljesítményre.
Tovább ››
Aranyérmes a vízilabda válogatott
A dél-koreai Kvangdzsuban rendezett Universiade keddi zárónapján Vincze Balázs csapata végletekig kiélezett meccsen verte az olaszokat.
Tovább ››
A sör fűszere - komló
Azt nem gondoljuk, hogy a nyári sörözések közepette komlózásról és malátázásról cserélnek eszmét a szomjasok. De talán nem árt tudni, hogy tulajdonképpen mi is kell ahhoz, hogy a habzó ital a poharakba kerüljön.
Tovább ››
Lájkolj minket!
Vállalkozói negyed
Betegségek
A HÉT TIPPJE
Küzdj a szívinfarktus ellen!
  • Táplálkozz egészségesen!
  • Ne dohányozz!
  • Mozogj rendszeresen!
  • Kerüld el a stresszes életet!
  • Járj el rendszeresen szűrővizsgálatokra!
Legolvasottabb
A NAP KÉPE
Ideje elkezdeni az ötletelést...