„Egyszerűen nem bírom a gyenge pasikat!”
Rita nem egy szokványos lány. Az apukája hivatásos katona, két bátyja van. A családban a férfiak mindig a tenyerükön hordozták a nőket, az apukája is imádattal szerette az édesanyját
Tovább ››
„Mindketten megérdemeljük a szerelmet”
A barátnőm, nevezzük Lindának, már 15 éve férjnél van. Most lett 40 éves, kifejezetten jó csaj, minden rendben van vele. Nemrég mesélte ezt a történetet.
Tovább ››
Most már mobilunkról is megtudhatjuk, valós-e autónk kilométeróra állása
Az autók hatóságilag rögzített kilométeróra állásait eddig csak a KEKKH oldalán működő Gépjármű-adatlekérdező szolgáltatással lehetett elérni, de ez idén ez megváltozik, mert jön az Autoszkóp.
Tovább ››
Maradandó károsodáshoz vezethet a fogfehérítés
A fogfehérítés lehetséges mellékhatásai közé tartozik a fogzománc károsodása, a fogíny irritációja és a fogérzékenység.
Tovább ››
Az a bizonyos G-pont
Van a férfiak testében egy pont, amelyről ugyan nem beszélnek szívesen, de a legnagyobb élvezetet nyújtja számukra. Nagyon fontos, hogy mindig az egyszerű variációkat válaszd, főleg, amíg nem vagytok gyakorlottabbak a dologban.
Tovább ››
Életveszélyben lehetnek a szeretőt tartó férfiak
Sokkal nagyobb eséllyel kapnak szívinfarktust azok középkorú pasik,akik a fiatal szeretőik karjaiban elégítik ki szexuális vágyaikat, mintha ezt a feleségük oldalán tennék.
Tovább ››
Egy kenyér, amellyel fogyni lehet
Friss kutatások szerint, ha hínárból készült pirítóst fogyasztunk reggelire, a nap során annyival kevesebb kalóriát vehetünk magunkhoz, mint ha fél órát a futógépen töltöttünk volna.
Tovább ››
„Tudom, tudom, majd holnap megcsinálom…”
Gondolom már mindannyiunk szájából elhangzott a fenti mondat, legyen szó akár az irodában ránk várakozó feladatokról, a házimunkáról vagy éppen a nagybevásárlásról. De hogyan lehet legyőzni a halogatást, mint káros szokást?
Tovább ››
Férfi klimax – betegség vagy állapot?
Bizonyára széles körben ismert a klimax kifejezés, de általában a nőknek tulajdonítjuk ezt a tünet együttest a változó kor éveiben. De miben lehet tetten érni a férfi klimaxot?
Tovább ››
Összefüggés a gyermek egyes betegségei és a késői apaság között
A kutatók szerint a problémák a hímivarsejtek mutációinak számlájára írhatók, ezek ugyanis az az öregedéssel megszaporodnak. Más szakértő azonban úgy véli, hogy a késői apasággal járó előnyök többet nyomnak a latban, mint a problémák.
Tovább ››
Ezek a témák tabuk az első randin!
Szinte mindenki számára fejtörést okoz, hogy mikről lehet beszélgetni az első találkozón – pláne akkor, ha a randevúra hívott hölgy ismeretlen a számunkra. Van azonban néhány téma, melyekkel nagyon könnyen mellé lehet fogni: íme a lista!
Tovább ››
A kannabisz nem tesz jót a spermáknak
Saját termékenységüket veszélyeztetik azok a férfiak, akik nem vetik meg a kannabisztartalmú cigarettát, ugyanakkor fogyasztása során a spermiumnak gyengül azon képessége is, hogy az enzimjeivel áttörje a petesejt védőburkát.
Tovább ››
Lájkolj minket!
Vállalkozói negyed
Betegségek
A HÉT TIPPJE
Küzdj a szívinfarktus ellen!
  • Táplálkozz egészségesen!
  • Ne dohányozz!
  • Mozogj rendszeresen!
  • Kerüld el a stresszes életet!
  • Járj el rendszeresen szűrővizsgálatokra!
Legolvasottabb
A NAP KÉPE
Ideje elkezdeni az ötletelést...