Férfi klimax – betegség vagy állapot?
Bizonyára széles körben ismert a klimax kifejezés, de általában a nőknek tulajdonítjuk ezt a tünet együttest a változó kor éveiben. De miben lehet tetten érni a férfi klimaxot?
Tovább ››
Kibiírhatatlan hőség - a jó alvás titka
A napokon át tartó melegben éjszaka álmatlanul hánykolódva nappal is egyre fáradtabbak, nyűgösebbek lehetünk. A következő tanácsoktól a lakás ugyan nem lesz hűvösebb, de segíthetnek abban, hogy jobban aludjunk.
Tovább ››
Férfiak, le a cukorral!
A túlzott mértékű cukorfogyasztás nemcsak a kockás has – így a vonzó test – ellensége, hanem számos egyéb betegséget is eredményezhet, mint például diabétesz, magas vérnyomás vagy szívbetegség.
Tovább ››
Bíróságra ment a férfi, hogy megcsókolja feleségét
Csak akkor láthatja imádott feleségét a kórházban, ha betartja a szabályzatot, és kerüli a "túlzásba vitt gyengédséget."
Tovább ››
Impotens lennék? - Most kiderül
Számos férfi élete érhet olyan átmeneti szakaszba, amikor aktus közben nem tudja elérni és/vagy fenntartani az erekciót. Azonban ennek több oka is lehet, melyek orvosolhatók.
Tovább ››
Szívstoppoló őssejtek
Állatkísérletekben olyan őssejteket azonosítottak brit tudósok, amelyek képesek bestoppolni a szívroham során keletkezett szövetkárosodást.
Tovább ››
Kegyetlen vírus terjed Dél-Koreában
Több mint százan már karanténban vannak, a következő napok döntőek a járvány megakadályozása szempontjából.. Magyarországon még nem dokumentáltak megbetegedést.
Tovább ››
OEK: véget ért a járvány
Véget ért az országos influenzajárvány Magyarországon, miután az országosan regisztrált betegszám a járványküszöb alá csökkent - közölte az Országos Epidemiológiai Központ legfrissebb, szerdai jelentése alapján.
Tovább ››
Elhallgatott férfigondok - A prosztata-megnagyobbodás
A jóindulatú prosztata-megnagyobbodás az egyik leggyakoribb urológiai betegség. A most hallható hangjáték élő példája, hogy a betegség korai felismerése minden problémát egy huszárvágással képes megoldani.
Tovább ››
Merevedési zavart okozhat a cukorbetegség
Köztudott, hogy a magas vérnyomás, a rendszeres kerékpározás, a dohányzás valamint a fájdalomcsillapítók szedése merevedési zavart okozhat. Ne hagyjuk, hogy tönkre menjen a párkapcsolatunk.
Tovább ››
A TANAKODÁS = ELVESZTETT SZÍVIZOM
Magyarország a keringési betegségek által súlyosan érintett országok közé tartozik, az összhalálozás több, mint fele a keringési betegségekre vezethető vissza..Nagyon fontos, ha valaki a szívinfarktus tüneteit észleli azonnal hívja a mentőket.
Tovább ››
HYPERTONIA – MAGASVÉRNYOMÁS
A magas vérnyomást gyakran nevezik csöndes gyilkosnak is, mert érzékelhető tünetek nélkül károsítja a szerveket. Fő veszélyét a sokszor csak évek után kialakuló érrendszeri szövődmények jelentik.
Tovább ››
Lájkolj minket!
Vállalkozói negyed
Betegségek
A HÉT TIPPJE
Küzdj a szívinfarktus ellen!
  • Táplálkozz egészségesen!
  • Ne dohányozz!
  • Mozogj rendszeresen!
  • Kerüld el a stresszes életet!
  • Járj el rendszeresen szűrővizsgálatokra!
Legolvasottabb
A NAP KÉPE
Ideje elkezdeni az ötletelést...