„Egyszerűen nem bírom a gyenge pasikat!”
Rita nem egy szokványos lány. Az apukája hivatásos katona, két bátyja van. A családban a férfiak mindig a tenyerükön hordozták a nőket, az apukája is imádattal szerette az édesanyját
Tovább ››
„Mindketten megérdemeljük a szerelmet”
A barátnőm, nevezzük Lindának, már 15 éve férjnél van. Most lett 40 éves, kifejezetten jó csaj, minden rendben van vele. Nemrég mesélte ezt a történetet.
Tovább ››
Egy férfi vallomása
A boldogság mindenkire rátalál, nem kell attól félnünk, hogy soha nem leszünk szerelmesek, bízzuk magunkat a véletlenre, ne görcsöljünk, éljünk a mának.
Tovább ››
KIPRÓBÁLTAM ZAC EFRON BAYWATCH EDZÉSTERVÉT
Christopher Hudspeth 8 hétig mindent pontosan betartott, ami Zac Efron Baywatch-os edzéstervében és étrendjében le volt írva.
Tovább ››
Sörszezon újratöltve - terítéken a sör mi több
Megnyitotta a 2016-os sörszezont a Magyar Sörgyártók Szövetsége. Eseménysorozatuk, a „Sör mi több” állomásain a gasztronómia mellett, ebben az évben hangsúlyt kapnak az alapanyagok, a minőségi sörgyártás, valamint a nők és a sör viszonya.
Tovább ››
Tény vagy tévhit? A férfi menopauza
Fáradtnak érzed magad és rosszkedvű vagy? Talán túlságosan érzelgős? Ha középkorú férfi vagy, akkor ezek a tünetek hormonális változások is lehetnek, ám véletlenül sem a férfi menopauza az ok!
Tovább ››
Nagyon kevés férfinél jelentkezik a klimax
A férfiak csupán 2 százalékát éri utol az idő előrehaladtával a hormonális változókor - ez a szám pedig jóval csekélyebb, mint amit valaha is feltételeztek.
Tovább ››
A férfi, aki allergiás az Audira
Igazi rémálom lehet, ha veszel egy új kocsit és nem tudod használni, mert kiütéses leszel és begyullad a szemed. Ez a hihetetlennek tűnő eset történt meg egy brit orvossal.Korábban egy Rover 211-es használt.
Tovább ››
Az éjjeli munka hatása az agyra
Az éjjeli munka öregíti az agyat és károsítja a működését – írja egy friss tanulmány. Angol és francia kutatók kimutatták, a biológiai órával ellenkező munkaidő egy évtized alatt plusz hat évvel öregíti az agyat.
Tovább ››
Maradandó károsodáshoz vezethet a fogfehérítés
A fogfehérítés lehetséges mellékhatásai közé tartozik a fogzománc károsodása, a fogíny irritációja és a fogérzékenység.
Tovább ››
Az a bizonyos G-pont
Van a férfiak testében egy pont, amelyről ugyan nem beszélnek szívesen, de a legnagyobb élvezetet nyújtja számukra. Nagyon fontos, hogy mindig az egyszerű variációkat válaszd, főleg, amíg nem vagytok gyakorlottabbak a dologban.
Tovább ››
Egy kenyér, amellyel fogyni lehet
Friss kutatások szerint, ha hínárból készült pirítóst fogyasztunk reggelire, a nap során annyival kevesebb kalóriát vehetünk magunkhoz, mint ha fél órát a futógépen töltöttünk volna.
Tovább ››
Lájkolj minket!
Vállalkozói negyed
Betegségek
A HÉT TIPPJE
Küzdj a szívinfarktus ellen!
  • Táplálkozz egészségesen!
  • Ne dohányozz!
  • Mozogj rendszeresen!
  • Kerüld el a stresszes életet!
  • Járj el rendszeresen szűrővizsgálatokra!
Legolvasottabb
A NAP KÉPE
Ideje elkezdeni az ötletelést...