„Egyszerűen nem bírom a gyenge pasikat!”
Rita nem egy szokványos lány. Az apukája hivatásos katona, két bátyja van. A családban a férfiak mindig a tenyerükön hordozták a nőket, az apukája is imádattal szerette az édesanyját
Tovább ››
„Mindketten megérdemeljük a szerelmet”
A barátnőm, nevezzük Lindának, már 15 éve férjnél van. Most lett 40 éves, kifejezetten jó csaj, minden rendben van vele. Nemrég mesélte ezt a történetet.
Tovább ››
Férfi klimax – betegség vagy állapot?
Bizonyára széles körben ismert a klimax kifejezés, de általában a nőknek tulajdonítjuk ezt a tünet együttest a változó kor éveiben. De miben lehet tetten érni a férfi klimaxot?
Tovább ››
Női libidócsökkenés – mi áll a háttérben?
Sajnos bizonyára már sok férfi találkozott azzal a gyenge kifogással a hálószobában, hogy „Fáj a fejem”, így valószínűleg az esti hancúrnak is lőttek. De vajon tényleg a fejfájás teszi tönkre a nemi életet, vagy más okok húzódnak meg a háttérben?
Tovább ››
Az idősebb sperma sem rossz sperma
Az idősebb férfidonorok esetében ugyanolyan a sikeres terhességek aránya, mint a fiatalabbaknál .Az idősebb spermadonorok eredményei éppen olyan jók, mint a fiatalabb férfiaké .
Tovább ››
Ezek a témák tabuk az első randin!
Szinte mindenki számára fejtörést okoz, hogy mikről lehet beszélgetni az első találkozón – pláne akkor, ha a randevúra hívott hölgy ismeretlen a számunkra. Van azonban néhány téma, melyekkel nagyon könnyen mellé lehet fogni: íme a lista!
Tovább ››
Az őszinteség a kulcs – de megcsaláskor is?
Széles körben elfogadott vélemény, hogy a boldog párkapcsolat alapja az őszinteség. Ez természetesen alapjában véve igaz: de mi történik akkor, ha az őszinteség fájdalomhoz, és esetleg szakításhoz vezet?
Tovább ››
Az első randi: nyerésre állok?
Az első találkozó alkalmával általában a sablontémák és kérdések merülnek fel, így nehéz lehet leszűrni, hogy vajon tényleg bejövünk-e a nőnek. Érdemes azonban a testbeszédre is figyelni: ezek a jelek ugyanis nem hazudnak!
Tovább ››
Mégsem a magyar nők a legszebbek?
Nyáron tucatjával érkeznek Magyarországra a külföldi szórakozni – és gyakran nyári kalandra – vágyó férfiak, akik az internetes blogokat vizsgálva úgy tűnik: nem teljesen voltak megelégedve a magyar nőkkel.
Tovább ››
„Csalódás voltál az ágyban” – amiért a nők így gondolják
Az esetek többségében a nőkre szokás panaszkodni, hogy „úgy feküdtek szex közben, mint egy fadarab!”. Azonban legyünk őszinték: előfordulhat olyan pillanat is, amikor mi okozunk csalódást a partnerünk számára.
Tovább ››
Hogyan birkózz meg a szakítással?
Ha egy kapcsolat a végéhez ért, az mindenkit megvisel – kiváltképp akkor, ha veled szakítottak, és neked kell megbirkóznod a fájó érzelmekkel, a csalódottsággal és az egyedülléttel.
Tovább ››
Mi kell a nőknek?
Minden nő más és többségük saját tapasztalatai és elvárásai alapján választja ki a férfit, akivel egész életét szeretné leélni. Van azonban néhány tulajdonság, amit valószínű mindenki fontosnak tart.
Tovább ››
Lájkolj minket!
Vállalkozói negyed
Betegségek
A HÉT TIPPJE
Küzdj a szívinfarktus ellen!
  • Táplálkozz egészségesen!
  • Ne dohányozz!
  • Mozogj rendszeresen!
  • Kerüld el a stresszes életet!
  • Járj el rendszeresen szűrővizsgálatokra!
Legolvasottabb
A NAP KÉPE
Ideje elkezdeni az ötletelést...