Férfi frizura trendek 2014-ben - Férfi Szakasz
Férfi frizura trendek 2014-ben
Az elmúlt években a kifutókon, az utcákon, leginkább a klasszikus stílus köszönt vissza a férfi hajtrendeket illetően, 2014-ben pedig utat tört a kissé meghökkentő hajformázási stílus is.

 Ami felkelthette érdeklődésünket a hajformázási módszerekben rejlő lehetőségek lehettek. Ennek ellenére 2014-re egy igazán érdekes, kissé meghökkentő férfi hajvágási módszer volt kialakulóban. Mi is volt eddig a megszokott? Oldalt és hátul felnyírt, fejtetőn hosszabbra hagyott és a rockabilly frizura. Később a letisztultabb ’20-as évekbeli klasszikus hajvágás és oldalválaszték jött divatba. Az év vége a 90’-es éveket idézte. A cél a férfi frufru újjáépítése volt. Miután mindenkiben felelevenedik Jim Carrey a Dumb és Dumberből, nyugodtan lovagoljátok meg a gondolatot, hisz tényleg homlokborított férfiakkal találhattuk magunkat szembe. 

Variációk

A korábban említett oldalt, hátul rövid, felül akár 8-9 centis hajviselet elegáns, modern és mégis konzervatív frizura, a 2015-ös évben továbbra is az egyik legtrendibb hajviselet lesz. Természetesen, ha valaki kicsit visszafogottabb, de mégis divatos frizurával akar mutatkozni, oldalt, illetve hátul hagyja nyugodtan hosszabbra. Ovális arccal rendelkezőknek ajánlott hosszúra hagyni oldalt is.

Hollywoodban még mindig népszerű az arcszőrzet.

Lusta férfiak hálát adhatnak, hogy 2014-ben sem volt zavaró a bajusz és a szakáll. George Clooney védjegyévé vált manapság ez a viselet, és még ennyi idősen is igazi szívtipróként jelenik meg a vörös szőnyegen.

 

 

 


<< Vissza a hírekhez