Mégsem a magyar nők a legszebbek?
Nyáron tucatjával érkeznek Magyarországra a külföldi szórakozni – és gyakran nyári kalandra – vágyó férfiak, akik az internetes blogokat vizsgálva úgy tűnik: nem teljesen voltak megelégedve a magyar nőkkel.

Nekünk, férfiaknak szokásunk büszkélkedni vele, hogy igenis nálunk élnek a világ legszebb női: és már keressük is Kulcsár Edina vagy Palvin Barbara képeit, hogy alá tudjuk támasztani állításunkat.

Azonban ha elolvassuk a külföldiek élménybeszámolóit a hazai felhozatal alapján, teljesen más képet festenek le az itthoni csajokról: ha pontozni kell őket, rendszerint alacsony számmal értékelik külső szépségüket, valamint sokan panaszkodtak arra, hogy nem tudnak elég jól angolul, és egyébként is nehéz őket felszedni.

Ennek a hátterében valószínűleg az is állhat, hogy nem a megfelelő helyeken próbálnak ismerkedni. Jellemző módon a budai oldal természeti szépségeit emelik ki beszámolóikban, pedig ha az ember ismerkedni és szórakozni vágyik, akkor inkább a pesti éjszakai élet kínál ehhez megfelelő terepet.

A fesztiválokon azonban rengeteg külföldi nővel találkoznak, akikkel szívesebben flörtölnek. Több bejegyzésben kiemelték, hogy a holland és a román csajok bizonyulnak jó partinak. Felvetődik azonban a kérdés: hová tettétek a szemeteket, srácok?

 


<< Vissza a hírekhez