„Csalódás voltál az ágyban” – amiért a nők így gondolják
Az esetek többségében a nőkre szokás panaszkodni, hogy „úgy feküdtek szex közben, mint egy fadarab!”. Azonban legyünk őszinték: előfordulhat olyan pillanat is, amikor mi okozunk csalódást a partnerünk számára.

A legnagyobb félelmet általában az szokta jelenteni a számunkra, hogy a meghódított nő elégedetlen lesz a méreteinkkel, ami önbizalomhiányhoz, elégedetlenséghez és kínos pillanatokhoz vezethet. Azonban nem csak az számít, hogy hány centiméterrel lettünk megajándékozva: valójában sokkal több múlik a partnerünk korábbi tapasztalatain. Ha az elődeink ugyanis nagyobb vagy vastagabb szerszámmal voltak megáldva, akkor sajnos előfordulhat, hogy hiába a technika és a lelkesedés, a nő számára mind látványban, mint érzetben valami hiány fog megjelenni. Ha azonban méretben mi diadalmaskodunk a korábbi pasikkal szemben, az sem feltétlenül jelent – legalábbis a kapcsolat elején – szerencsét: az első együttlétek ugyanis kifejezetten fájdalmasak és kényelmetlenek lehetnek, ami akár el is veheti egy időre a nő vágyát irántunk.

Másik leggyakoribb probléma, ha egyszerűen csődöt mond az árbocunk. Ennek ugyan számos tényező állhat a hátterében – egészségügyi problémák, túlzott alkoholfogyasztás, kimerültség –, azonban ez a helyzet nem csak számunkra, hanem a csajunk számára is roppant kínos: ugyanis azt fogja érezni, hogy nem tartjuk elég vonzónak ahhoz, hogy megkívánjuk őt. Ez pedig az önbizalmán akkora csorbát ejthet, hogy könnyen elképzelhető, hogy az első próbálkozást nem is fogja követni több alkalom.

Köztudott, hogy a nőknek több időre van szükségük az orgazmus eléréséhez, és ugyan lehet élvezni a szexet csúcspont nélkül is, de mégsem árt, ha mindkét félnek sikerül elérni a célját. A csajoknál ugyanis jellemző, hogy kihasználtnak és értéktelennek érzik magukat, ha otthagyjuk őket a „semmi közepén”, miután mi célba értünk. Úgyhogy Uraim: türelem! Ha máshogy nem, legalább gyengéd simogatásokkal lehet kényeztetni a nőt az akció után is!

Lehet, hogy bénán hangzik, de ha elég őszinte a viszonyunk partnerünkkel, nem árt előre tisztázni, hogy ki mit szeret az ágyban. Vannak ugyanis, akik kifejezetten a heves, karmolós, vad éjszakákat szeretik – számukra egy gyengéd, érzéki, romantikus szeretkezés kifejezetten unalmasnak tűnhet, míg a többi nő számára az előbbi változat túl erőszakosnak tűnhet. A kommunikáció és az őszinteség azonban segíthet áthidalni ezeket a kényes kérdéseket, és előmozdítani egy felejthetetlen együttlétet!

 

Diamond Agency

 


<< Vissza a hírekhez